Advies

Uitgebreid IT advies, die moeten bijdragen aan strategische doelstellingen.

Maar ook hands-on advies voor directe operationele vraagstukken

Advies op maat

Orios helpt bedrijven met IT-gerelateerde vragen, door onderzoek te doen, data te analyseren en managementadvies te geven. De beste aanpak voor elk project hangt af van de behoeften van de klant.

Met decennia aan ervaring, up-to-date kennis en een nuchtere kijk op automatisering vertaalt Michael zakelijke behoeften in concrete oplossingen. Zijn advies is onafhankelijk en levert daadwerkelijk een bijdrage aan de optimalisatie van uw bedrijfsvoering.

Michael Vreuls heeft meer dan 20 jaar ervaring als adviseur, manager, beheerder en dienstverlener. Hij heeft niet alleen expertise opgebouwd op vele IT gerelateerde terreinen.

IT advies levert vaak niet het gewenste resultaat op wanneer vanuit de techniek wordt geredeneerd. Michael kijkt vanuit de business of en in hoeverre de techniek een bijdrage kan leveren aan uw succes

Technologie blijft zich razendsnel ontwikkelen. De samenleving en het individu hebben soms moeite dit bij te benen.

 

Ook wij moeten bereid en in staat zijn om mee te veranderen met de tijden en behoeften van klanten en relaties. De beste manier om hier mee om te gaan is: “Stop nooit met leren”.

Michael is zich zeer bewust van deze werkelijkheid en besteed een belangrijk deel van zijn tijd aan het voortdurend bijwerken van zijn kennis en het lezen, evalueren en testen van trending technologieën.

Externe advies is zeker niet altijd onafhankelijk. Vaak worden, ongeacht uw daadwerkelijke behoefte, eigen oplossingen, of oplossingen van business partners als oplossing geadviseerd.

Orios biedt onafhankelijk IT advies en is niet gelieerd aan enige andere leverancier. 

"Uw succes is mijn succes"

Uurtarieven voor "onafhankelijk" advies kunnen soms concurreren met de tarieven van een goede advocaat.

Maar goed advies hoeft niet (overdreven) duur te zijn.

Orios biedt een betaalbaar en betrouwbaar alternatief. De tarieven zijn mild en contractklanten genieten vaak van een gratis aanspreekpunt.

Heeft u behoefte aan advies?

Vraag het geheel vrijblijvend aan Orios.

    Uw succes is mijn succes

    Ik zorg ervoor dat ik geen ander belang heb dan het uwe.
    Zo wordt uw succes ook ons succes

    Secured By miniOrange