Cloud solutions

Mogelijk een uitstekend en voordelig alternatief zijn voor in-house oplossingen
 

Dit zijn cloud solutions

Cloud Solutions is een verzamelnaam voor opslag, diensten, computers, sites, applicaties of andere bronnen die op virtuele servers van derden staan en toegankelijk zijn via internet.

Bedrijfsleiders moeten de beschikbare diensten zorgvuldig afwegen tegen de unieke vereisten van hun bedrijf en hun eigen beslissingen nemen. 

cloud vs on-premise

Wel of niet naar de Cloud

De voordelen van cloudgebaseerde oplossingen voor eindgebruikers en bedrijven zijn onder meer verhoogde capaciteit, schaalbaarheid, functionaliteit en minder onderhoud en kosten voor computerinfrastructuur of eigen personeel.

Andere argumenten om Clouddiensten te gebruiken zijn: plaatsonafhankelijkheid, betrouwbaarheid, Veiligheid, Laagdrempeligheid.

Daartegenover staat dat deze diensten zeker niet altijd kosteneffectiever zijn en dat met name computers en applicaties in de cloud niet altijd een gewenste of haalbaar alternatief zijn.

Cloud computing kan een uitstekend en voordelig alternatief zijn voor in-house oplossingen mits verstandig gekozen.

Michael Vreuls

Orios, ervaring met de Cloud

Ik kan u precies vertellen wat cloud oplossingen voor u kunnen betekenen.

Een bekende Clouddienst, die voor MKB bedrijven erg interessant is en waarmee ik veel ervaring heb is Office365 (en Azure)
Ik heb hiermee grote en kleine omgevingen ingericht.

Cloud solutions voor u?

Overweegt u migratie naar de cloud of heeft u hulp nodig voor de uitbouw van bestaande Cloud voorzieningen. Ik ben u hierbij graag van dienst.

    Orios staat voor u klaar

    Ik kan u precies vertellen wat cloud solutions voor u kunnen betekenen.

    Secured By miniOrange