Diensten

Orios verleent een keur aan IT diensten. 

Brede IT dienstverlening

“Op basis van mijn expertise bied ik de diensten, die aan uw behoefte voldoen. Ik zorg er daarbij altijd voor dat ik geen ander belang heb dan het uwe.

Uw succes is mijn succes.”

Uw belang staat voorop

U en uw medewerkers ondersteun ik desgewenst met onder meer advies en management, beheer, projecten, ad-hoc kwesties en Internet marketing. Het doel van dit overzicht van diensten is niet uitputtend, maar geeft u een indruk van de diensten, die ik concreet aan klanten geef op heb gegeven.

Advies

Met meer dan 20 jaar brede kennis en ervaring geef ik ondernemers advies op het raakvlak van bedrijf en IT.

Management

Ik bied u een semi-intern IT Manager; een bekend en betrouwbaar gezicht die met u spart op uw voorwaarden en met u spreekt in uw taal.

Beheer

Wij verzorgen het dagelijks beheer van uw netwerkomgeving. Wij bieden ondersteuning van uw medewerkers. Gewoon een bekend gezicht en direct aanspreekpunt voor u en uw medewerkers.

Projecten

Like the rest of the Orwell prize shortlist, Milkman has a theme rather than an agenda. Always capacious, the genre of political fiction can now accommodate authors.

Ad hoc Support

Het maakt niet uit wat voor soort IT-problemen u ondervindt. We kunnen ook Ad-hoc controleren, analyseren, repareren of adviseren.

Internet marketing

Orios weet wat nodig is om succesvol zaken te doen in de online wereld.. Ik geeft u meer inzicht in e-marketing. Ik help u begrijpen, kiezen en implementeren van strategieën en tools.

Uw succes is mijn succes

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem gerust contact op voor een snel antwoord of een geheel vrijblijvend en gratis gesprek.

Secured By miniOrange